Straks in het nieuwe seizoen hoop ik weer leiding te geven aan de Bijbelthemakring. Afgelopen kring bespraken we een boekje van Maarten Wisse. Ik vond het achteraf soms best abstract (en moeilijk). Daarom heb ik voor dit seizoen een boekje met goed leesbare Bijbelstudies uitgezocht: het heet Marcus, Bijbelstudies van ds. D.M. van de Linde.

Alleen via bol.com zijn er nog exemplaren te koop, zag ik. Wellicht dat een lokale boekhandel ze ook nog weet te bestellen. Mocht u met de kring mee willen doen, maar geen boekje kunnen bemachtigen, dan kunnen we daarvoor vast een oplossing verzinnen.

De Bijbelstudies van ds. D.M. van de Linde bieden vaak mooie, nieuwe inzichten in de bekende tekst en een overtuigende vertaalslag naar ons leven. Ik denk dat we hier samen veel van kunnen opsteken. De geplande data zijn deze (steeds op dinsdagavond om 20.00 uur in de Bron): 1 oktober, 29 oktober, 3 december, 21 januari, 11 februari, 3 maart, 24 maart.

U/jij bent van harte uitgenodigd om dit kringseizoen mee te draaien. U/Jij hoeft zich hiervoor niet speciaal op te geven. Hopelijk tot 1 oktober!

Jeroen Hagendijk