In de maand juni mogen de diensten door 30 mensen bezocht worden. Via deze website wordt u doorverwezen naar Eventbrite, waar u een plaats kunt reserveren. Ouderen kunnen ook bellen naar Mart Zwijnenburg (06-23741774). Er is tijdens deze diensten in juni nog geen kinderopvang.

Klik hier om naar de pagina te gaan waarop u zich aan kunt melden. Deze pagina is ook te vinden onder menu item ‘Kerkdiensten’, met als paginanaam ‘Kerkdienst bijwonen’.

Om de RIVM-richtlijnen te waarborgen zal er overal 1,5 meter afstand gehouden worden tussen verschillende huishoudens. Omdat we vooraf niet kunnen inschatten wat de omvang is van de huishoudens kan het voorkomen dat u alleen komt maar een plaats moet reserveren voor 2 personen.

Belangrijk is dat u kijkt met hoeveel personen u naar de kerk komt. Probeer het type ticket te reserveren dat overeenkomt met uw bezoekersaantal. Mocht u echter alleen komen en de eenpersoons tickets al vergeven zijn, dan reserveert u gewoon het ticket voor 2 personen.

Om de bezoekersstroom te reguleren gaat de kerk ook pas open 10 minuten voor aanvang. Op uw reservering ziet u hoe laat u bij de kerk naar binnen kunt. De koster zal u een plaats wijzen. Verder zal er ook bij de deur gevraagd worden of u klachten heeft die wijzen op Covid-19, mocht u klachten hebben dan kan u de toegang geweigerd worden. U wordt ook verzocht uw handen bij binnenkomst te ontsmetten. U kunt alleen via de ingang onder toren naar binnen.

 

 

Bekijk hier een video met uitleg over het aanmelden voor een kerkdienst:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=uXcYhi8x6m8[/embedyt]