‘Met hart en ziel’, dat is het jaarthema waar we dit winterseizoen mee zullen openen. In het weekend van 29 en 30 september willen we met elkaar over dit thema nadenken door als gemeente samen te zijn, elkaar te ontmoeten en activiteiten te doen in De Bron.
Jong én oud zijn van harte welkom! ‘s Middags beginnen we met een apart kinder- en seniorenprogramma. Het kinderprogramma (4-12 jaar) begint om 15.30 uur, het seniorenprogramma (65+) om 16.00 uur. Vanaf 17.30 uur is iedereen van harte welkom voor de gezamenlijke maaltijd, die om 18.00 uur zal starten. Het thema is dit jaar ‘Aziatisch’.
We gaan er vanuit dat elk gemeentelid/gezin tussen de 18-70 jaar een gerecht meeneemt. Na de maaltijd is het samenwerken geblazen bij het spel ‘Escape Room’. In teams is het de uitdaging om de kluis te kraken: wie kraakt hem het snelst? Na afloop is er nog tijd om na te praten onder het genot van een borrel.

Op zondagochtend zal de ochtenddienst – onder leiding van Jeroen Hagendijk – in het teken staan van het jaarthema.
Na de dienst is er gelegenheid om koffie met elkaar te drinken in De Bron. Op 9 september is er een formulier uitgedeeld waar het uitgebreide programma en een opgavestrook op staan. Deze formulieren liggen nog achter in de toren. Aanmelden kan ook via openingwinterwerkhgwl@gmail. com. We hopen u te zien!