De komende weken gaat het leven allemaal net even anders dan we gewend zijn. Maar gelukkig kun je nog steeds mooie momenten hebben rond de Bijbel, gewoon thuis aan de keukentafel. Omdat de kerkdiensten tijdens deze zondagen niet doorgaan, bieden we voor de komende zondagen het Bijbel Basics materiaal ook in aangepaste vorm aan. We hebben het materiaal zo aangepast dat het speciaal gericht is op de gezinssituatie, zodat je thuis samen met je kinderen kunt toeleven naar Pasen. Dit materiaal is gratis beschikbaar als download.

> Download Bijbel Basics voor thuis

Stuur deze mail ook gerust door naar andere ouders. Aanmelden voor Bijbel Basics is gratis, net als het downloaden van het materiaal!  Met de Bijbelbasic brengt het Nederlands Bijbelgenootschap de Bijbel dichtbij

Ook HGJB biedt via de website een speciaal aanbod aan ouders

Naar aanleiding van de door de overheid afgekondigde maatregelen rondom het Coronavirus zitten de tieners, kinderen en jongeren thuis. In dit bericht delen wij tips voor ouders. Wat kun je als ouders zelf met je kinderen doen?

> Ga naar de website van de HGJB om hier meer over te lezen.

wekelijks online programma voor de zondag en dagelijks de Henkie show

Ook een leuke website is Creatief kinderwerk van Mathijs Vlaardingenbroek. Creatief Kinderwerk bevat meer dan duizend ideeën die jij kunt gebruiken.

> Creatiefkinderwerk.nl