Bijbelgesprekskring

Na een seizoen waarin we met een beperkt aantal via onlinebijbelstudies met elkaar verbonden waren, hopen we nu weer als kring elkaar te ontmoeten. Rond de geopende Bijbel willen we elkaar bemoedigen in het geloof. In het nieuwe seizoen  willen we alsnog verder met de Romeinenbrief; hoofdstuk 8 t/m 16 met als thema: Goudaders.

In het tweede deel van de Romeinenbrief gaat het om de praktische uitwerking van het geloof.

Hoe leef je als christen? Waar haal je de kracht vandaan om toegewijd aan God te leven? Hoe doe je dat binnen en buiten de gemeente?

Welke plaats heeft Israël, Gods uitverkoren volk, in God heilsplan? De weg van het Evangelie loopt van Israël naar de volken, maar ook terug in het herstel van Israël. Intussen leven wij als gelovigen in dankbare afhankelijkheid van God en in liefde tot elkaar. Paulus geeft de gemeenteleden praktische aanwijzingen over hun houding ten opzichte van elkaar, waarbij hij de toon zet met de indringende oproep: “Daarom, aanvaard elkaar zoals ook Christus ons aanvaard heeft, tot heerlijkheid van God.’ (Rom. 15:7)

De eeuwen door hebben gelovigen zich laten inspireren door de Romeinenbrief. Doe jij ook (weer) mee?

Onder de geldende regels rond Covid-19 op D.V. donderdag: 14 en 28 oktober, 11 en 25 november, 9 december, 6 en 20 januari, 3 en 17 februari, 17 maart, 7 april.

We beginnen om 20.00 uur en eindigen meestal ongeveer 21.30 uur.

Bekende en nieuwe leden, hartelijk welkom! Meer informatie? Neem dan contact op met Joop van Roest of Jopie van Vreeswijk-de Gier

Laatste update: September 2021