Nu de anderhalve meterregel is vervallen, kunnen we ook in de kerk de regels verruimen. Vanaf heden hoeft er voor het bezoek van kerkdiensten niet meer gereserveerd te worden. De anderhalve meter afstand hoeft in de kerk niet meer gehouden te worden. In de Bron blijft de opstelling wel op anderhalve meter afstand. Als u dus liever afstand bewaard, kunt u in de Bron plaatsnemen.

Er zal bij de ingang niet worden gecontroleerd op vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Hiermee voegen we ons in de lijn die door de landelijke kerk is uitgetekend. We zijn dankbaar met deze verruimingen en realiseren ons dat dit een feestelijk moment zal zijn. Wij vragen u wel om uw verantwoordelijkheid te blijven nemen. Als de kerk vol is, worden mensen in de kerkbanken bewust niet gevraagd om verder in te schikken. Het kan bij uitzonderlijke gevallen dus voorkomen dat de kosters aangeven dat er geen plaats meer is. Dan rekenen wij op uw begrip en medewerking. Blijf thuis bij coronaklachten en ontsmet uw handen bij binnenkomst.

Gebruik alstublieft aan het begin van de dienst de ingang onder de toren. Wij hopen u weer fysiek te ontmoeten in de kerk. We danken onze God dat we na een periode van ruim anderhalf jaar als de kerk de anderhalve meterregel mogen loslaten.

De kerkenraad