Met ingang van komende zondag 23 januari is het weer mogelijk om de kerk fysiek te bezoeken. Het advies van de landelijke kerk, dat op dinsdag 18 januari uitkwam, luidt dat er tot 50 kerkbezoekers mogen worden ontvangen. Het bekende reserveringssysteem zal daarom vanaf donderdag weer in werking treden. Ook de avonddiensten van 18.30 zullen weer worden opgestart. U kunt uw plek reserveren via de website hgwl.nl.

Alle andere maatregelen blijven gelden: handen ontsmetten bij binnenkomst, mondkapje dragen bij verplaatsing binnen, anderhalve meter afstand bewaren en thuis blijven bij klachten.

Komende zondag is er weer crèche. Volgende week zondag 30 januari zal ook de zondagsschool worden opgestart. Wie niet beschikt over internet kan telefonisch een plek reserveren bij Gerco Hennink (06 16664010).

Ook het andere gemeentewerk kan weer worden opgepakt. Kringwerk, catechese, commissies en jeugdwerk. Daarmee volgen we de lijn die door de landelijke kerk is uitgezet. Houd wel rekening met de basisregels. We zijn God dankbaar dat we de fysieke diensten en het gemeentewerk weer kunnen oppakken.

De kerkenraad